Bromfietser overlijdt een week na aanrijding

115

De 34-jarige bromfietser Rodriquez Munoz heeft op woensdag 23 september het leven gelaten in het Academisch Ziekenhuis. Dit na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding met een personenauto. De aanrijding vond plaats op woensdag 16 september.

De politie van het ressort Centrum kreeg de melding van een aanrijding tussen een bromfietser en een autobestuurder op de hoek van de Crommelingstraat en de Lothlaan. De in Cuba geboren Rodriquez Munoz reed over de Lothlaan en verzuimde voorrang te verlenen aan de bestuurder van het voertuig op de crommelingstraat.

Munoz is toen per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het ontzielde lichaam van Rodriquez Munoz is intussen afgestaan aan zijn nabestaanden.De Verkeersunit van het politie bureau Centrum onderzoekt deze zaak.