Oriëntatie bezoek van het CCT-KPS aan politie regio-west

68

Het Covid-19 Coordinatie Team van het KPS(CCT-KPS) onderleiding van de commissaris van politie Henry Seedorf heeft onlangs een oriëntatiebezoek gebracht aan de politie van regio-west. De politie van regio-west bestaat uit de politie van Saramacca, Coronie en Nickerie.Bij dit bezoek zijn gesprekken gevoerd met de district commissarissen van de districten Saramacca, Coronie en Nickerie en met de leidinggevenden van de politie in de eerder genoemde districten.

De gesprekken tussen het CCT-KPS en de leidinggevenden van de politie gingen onder andere over de zaken die nodig zijn en de voorzieningen die getroffen moeten worden bij het uitvoeren van de werkzaamheden met in acht neming van de covid-19 maatregelen en de interne covid-19 protocollen.