Vanuit Nederland zijn Aliya, Julia en Gideon Madiksan een GOFUND actie gestart om deze Kerst in Nickerie kerstbroden uit te laten delen. Zij kwamen op dit idee, doordat hun vader dagelijks contact heeft met Suriname en het nieuws volgt. Vanwege de slechte economische situatie in het land is het voor velen niet mogelijk een kerstbrood te kopen.

Zo zijn ze een GOFUND “KERSTBROOD ACTIE SURINAME” gestart met als doel 500 Fernandes kerstbroden te kunnen kopen om dan uit te delen in Nickerie.
Verder hebben ze contact gehad met diverse Stichtingen te weten: Stg. Soerin, Stg Kumpulan en Doe Bun Foundation. Deze 3 stichtingen zullen voor zorgen dat zij ook aan mensen binnen hun netwerk kerstbroden zullen verdelen die het niet kunnen permitteren.

De bedoeling is om ook aan Kinderhuis Gaytrie, Kinderhuis Openpoort, Bejaardentehuis Rust en Werk en Huize Francis kerst broden te geven. Ook zullen de Gruntjesschool, Basisschool Paradise, Basisischool Longmay en het Dankerscentrum worden voorzien van kerstbrood. Verder zullen de mensen in de omgeving Paradise ook allemaal van een kerstbrood worden voorzien.

Met deze actie willen ze de mensen een hart onder de riem steken en hun toch een fijne kerst geven. Mocht het bedrag nog hoger worden, dan kunnen er meer mensen worden blij gemaakt.

Wilt u een bijdrage hieraan leveren, klik op deze Gofund link en support deze mooie actie.

GO FUND LINK waar je kan doneren: gf.me/u/y97r3d