Een medewerkster, van een zwaar materieelbedrijf aan de Industrieweg Noord, dieop het punt stond om geld te gaan storten, werd bij het instappen in haar voertuig,klemgereden door een witgelakt voertuig waarin 2 manspersonen zaten.

Onderbedreiging van een vuistvuurwapen, werd zij door deze mannen beroofd van eentas met daarin een groot geldbedrag in valuta en SRD, een rijbewijs, I.D. kaart, drieverzekeringspasjes en een mobiele telefoontoestel.Na de daad reden de daders naar de richting van de Koffiedam. Het voertuig werdkort daarna onbeheerd aan de IJzerhartstraat in de directe omgeving van een hotelaangetroffen en in beslag genomen. Uit onderzoek blijkt dat de verdachten in eenander voertuig van een bekend taxibedrijf stapten en reden naar de richting van dePikin Stonstraat.

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft in deze zaak 27-jarigeverdachte R.M. aangehouden. Hij wordt ervan verdacht samen met zijn kompaande beroving in de ochtend van 14 december te hebben gepleegd.R.M. werd aangehouden, overgebracht en in verzekering gesteld. De afdelingKapitale Delicten die belast is met het onderzoek werkt aan de opsporing enaanhouding van de voortvluchtige kompaan.