Een gemengd team van de politie heeft in de avond van vrijdag 25 december de 23-jarige J.L. aan de Drambrandersgracht aangehouden.J.L. die samen met anderen de Lockdown uren overtrad, gooide bij het zien van de politie zijn persoonlijke spullen over een schutting.

De handeling van J.L. kwam verdacht over bij de wetsdienaren, waardoor er een onderzoek werd ingesteld. De wetsdienaren constateerden dat J.L. zijn autosleutel, een telefoon en een verpakking die niet duidelijk zichtbaar was over de schutting had gegooid.In de verpakking zat er een blok hasj.

Zowel de verdachte J.L. als de drugs werden overgedragen aan de rechercheurs van de Narcotica Brigade. De drugs heeft een gewicht van ongeveer 98 gram.Bij de voorgeleiding gaf J.L. aan dat de drugs niet aan hem toebehoort. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.