Het covid-19 coördinatieteam van het Korps Politie Suriname maakt in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid bekend dat op dinsdag 26 januari het bestand met identiteit (id) nummers van personen aan wie toestemming is verleend toegankelijk zal zijn.

De aanvragers kunnen vanaf dat moment nagaan als zij de dispensatie hebben ontvangen. Dit kan met behulp van de “crtl+F” functie. In het zoek venstertje de naam of het id nummer invullen en vervolgens op enter drukken. Indien dispensatie is verleend aan de aanvrager met het id nummer of de naam in het zoekvenster, komt deze na de gepleegde zoek-inspanning tevoorschijn.

De goedkeuring wordt onder voorbehoud verleend. Als op termijn blijkt dat de dispensatie niet noodzakelijk is, zal die worden ingetrokken.Indien een aanvraag niet is gehonoreerd, wordt die aanvrager telefonisch geïnformeerd.De onvolledig ingevulde aanvraagformulieren worden niet in behandeling genomen.

De routebeschrijving is vooral belangrijk om de dispensatie te verlenen.Indien er onduidelijkheden zijn, kunt u gerust bellen op de mobiele telefoonnummers 8133270 en 7238840.