Vector illustration of a man in jail

De politie van het bureau Latour heeft op zondagavond 2 april de 47-jarige verdachte M.G. op zijn woonadres te Ephraimzegen opgespoord en aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal.

De buurvrouw van M.G. had eerder op de avond aangifte tegen hem gedaan van diefstal van haar mobiele telefoon uit haar woning. M.G. werd door de buurvrouw op heterdaad betrapt toen hij haar zaktelefoon weg nam via een openstaande schuifraam. De telefoon lag op een tafel in haar huis.. Toen M.G. door had dat de buurvrouw hem op heterdaad betrapt had koos hij het hazenpad. Daarbij nam hij de zaktelefoon met zich mee.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is M.G. hangende het onderzoek achter slot en grendel gezet door de politie. De mobiele telefoon is nog niet terug gevonden.