Een gemengd team van de politie heeft op zaterdagmorgen 15 mei na verkregen en uitgewerkte informatie een inval gepleegd aan de Doekhieweg West. Aldaar werden aangehouden de 23-jarige Chander S., zijn jongere broer R.S. en drie personen die op het punt stonden geld te wisselen.

De verdachte Chander die een illegaal cambio op het voormeld adres exploiteerde, hanteerde voor de U$ dollar een koers van tussen de 20 en 22 en voor de Euro een koers van tussen de 23 en 25 SRD.

De politie heeft onder andere vreemde valuta en Surinaams geld alsook telmachines in beslag genomen. Hangende het onderzoek is Chander na afstemming met het Openbaar Ministerie voor overtreding van de Wet Toezicht geldtransactie kantoren door de politie in verzekering gesteld. Zijn jongere broer R.S. en de drie andere personen zijn na verhoor heengezonden.

De afdeling Fraude is belast met het onderzoek in deze zaak.