De 62-jarige grootmoeder Sonja Badal en haar drie kleinkinderen, Jotha (15), Sonja (10) en Bhartie (8) allen Parbhoe zijn in de vroege ochtend van zaterdag 1 januari in een woning aan de Mariestraat omgekomen door brand.

De politie van het bureau Munder kreeg omstreeks 04.00 uur in de ochtend van het Command Center een melding van een woningbrand op het voormeld adres. Bij aankomst van de politie was de brandweer reeds ter plaatse bezig met bluswerkzaamheden. De boven verdieping van de woning was reeds afgebrand.

Van omstanders kregen de wetsdienaren te horen dat er mensen in de woning waren, aangezien zij slachtoffers hoorden gillen van pijn. Na de blussingswerkzaamheden van de brandweer, troffen zij daadwerkelijk de vier verkoolde lichamen van de grootmoeder en haar drie kleinkinderen in de boven verdieping van de woning aan.

De zoon van Sonja tevens vader van de drie kinderen, de 35-jarige K.P. was ten tijde van de woningbrand op het werk. Hij werd door een buurtbewoner hiervan in kennis gesteld, waarna hij heel gauw ter plaatse was. De oorzaak van de woningbrand is vooralsnog niet bekend.

De 4 verkoolde lichamen zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. De woning die op het elektriciteitsnet was aangesloten, was niet tegen brand verzekerd.

De afdeling Forensische Opsporing en de politie van het bureau Munder zijn belast met het onderzoek van deze brand.