Donovan wisse en Andy Atomang zijn officieel aangesteld als Brand Ambassadors van Digicel’s SportsMax app. De contractondertekening heeft op vrijdag 14 januari plaatsgevonden in het Courtyard by Marriott Hotel. SportsMax is een sportstreamingsdienst, die sportliefhebbers in het Caribisch gebied een rijk aanbod voorschotelt aan live wedstrijden, highlights en documentaires.

Kickbokser Donovan Wisse, ook wel “The Dreamchaser” genoemd, is internationaal middengewicht Glory kampioen. Wereldwijd staat hij sinds juni 2019 in de top tien en sinds september 2020 op nummer 2 in het middengewicht, volgens de rangschikking van Combat Press. In september 2021 werd hij wereldkampioen kickboksen bij Glory in de middengewichtklasse (tot 85 kg), door in Rotterdam te winnen van de Tunesisch-Nederlander Yousri Belgaroui. “Het is een enorme eer om erkend te worden door Digicel, de grootste provider in het Caribisch gebied”, zegt de gevechtssporter. Hij roept jonge sporters op om hun dromen na te jagen en hard te trainen. Daarbij zijn volgens de kickbokser, discipline en wilskracht van cruciaal belang.

MMA-vechter Andy “Atomic” Atomang is volgens Digicel-directeur Deonarine Gopaul een perfecte match voor SportsMax vanwege zijn enorme passie voor de vechtsport. “Het is dezelfde passie die wij als bedrijf aan de dag leggen als het gaat om het steeds brengen van innovatieve, digitale diensten naar onze abonnees”, zegt de directeur. Atomang geeft aan dat het een grote mijlpaal is om ambassadeur te worden van SportsMax. “Ik hoop dat mijn carrière als een motivatie mag dienen voor mijn medesporters. Als ik het kan, kunnen zij het ook”, accentueert de sporter.