Het rijbewijs van de dronken automobilist Gill R. is op woensdag 2 februari door de politie van het bureau Flora ingevorderd. Deze autobestuurder nam in beschonken toestand deel aan het verkeer en reed een andere personenauto die langs de weg geparkeerd stond aan.

Kort voor de aanrijding reed Gill over de Wanestraat. Hij kwam vanuit de richting van de Coesewijnestraat en ging in die van de Floralaan. Naar zeggen van de andere autobestuurder is hij taxichauffeur en wachtte op de rechterberm op een klant. Plotseling zag hij de auto van Gill op hem afkomen. Het gelukte hem uit te wijken naar rechts, maar Gill kwam toch in botsing met zijn voertuig.
Beide auto’s hebben materiële schade opgelopen. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Bij aankomst van de politie, constateerden de wetsdienaren dat de veroorzaker van de aanrijding donken was. Gill verklaarde aan de politieambtenaren dat hij slechts een kwart cup whisky had gedronken.

Zijn rijbewijs is ingevorderd. Het dossier ter zake zal voor verdere afhandeling worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.