De 45-jarige bromfietser Charles W. die op donderdag 3 maart door de 38-jarige pick-up bestuurder J.C. aan de Mr.J.Lachmonstraat ter hoogte van de Bindastraat werd aangereden, liep een beenfractuur op en is ter verpleging in een ziekeninrichting opgenomen.

Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat kort voor de aanrijding zowel de de pick-upbestuurder als de bromfietser over de Mr. J. Lachmonstraat reden. De pick-upbestuurder reed over de zuidelijke rijbaan, terwijl de bromfietser op de Noordelijke rijbaan kwam aangereden. Op een bepaald moment sloeg de automobilist rechts af om op de Noordelijke rijbaan te komen, om vervolgens zijn weg voort te zetten naar de richting van de Bindastraat. Bij die gelenheid verzuimde J.C. voorrang te verlenen aan de bromfieser met als gevolg de aanrijding Het verkeerslachtoffer Charles heeft een rechter beenfractuur opgelopen en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Beide voertuigen hebben materiele schade.

De bestuurder J.C. is in het bezit van een geldig Surinaams Rijbewijs, die in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek is ingevorderd.