hand of a prisoner

Leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) hebben op zondag 19 juni de 26-jarige voortvluchtige verdachte Shaquille L. na uitgewerkte informatie aan de Kennedyweg in het district Para opgespoord en aangehouden.

Shaquille wordt ervan verdacht op vrijdag 11 maart samen met drie kompanen een inbraak te hebben gepleegd bij een opkoopbedrijf in het district Wanica. Daarbij werden koperen draden weggenomen, die de verdachten hebben doorverkocht. Zijn drie kompanen werden eerder in verzekering gesteld.

Na de aanhouding van het drietal, kwam Shaquille aan de hand van de veilig gestelde camerabeelden in beeld. Hij werd hierna meermalen op zijn woonadres opgespoord, doch nimmer aangetroffen.

Bij de voorgeleiding heeft Shaquille toegegeven het strafbaar feit te hebben gepleegd. In het belang van het strafrechtelijk onderzoek is hij eveneens in verzekering gesteld.