In een tragisch incident dat zich vanmiddag voordeed aan de Kennedyweg ter hoogte van kilometerpunt 37.5, heeft een eenzijdig verkeersongeval geleid tot persoonlijke ongelukken en de onmiddellijke noodzaak van medische zorg.

De bestuurder, bekend als N.B. en werkzaam als taxichauffeur, verloor om nog onbekende redenen de controle over zijn voertuig, waardoor hij eerst in de goot belandde en vervolgens weer op de berm tot stilstand kwam.

Als gevolg van het incident klaagde N.B. over ernstige pijn aan zijn linkerheup en bekken, terwijl hij ook uitwendige letsels vertoonde. Hulpdiensten werden onmiddellijk ingeschakeld en een ambulance werd ter plaatse ontboden om de gewonde bestuurder naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te vervoeren, waar hij dringend medische behandeling zou ontvangen.

Het voertuig van N.B. liep aanzienlijke blikschade op als gevolg van het incident, maar het is vermeldenswaardig dat de bestuurder in het bezit was van een geldig Surinaams rijbewijs.

De exacte oorzaak van het verkeersongeval blijft vooralsnog onbekend, maar de autoriteiten zullen naar verwachting een grondig onderzoek instellen om meer duidelijkheid te krijgen over de omstandigheden die tot dit tragische incident hebben geleid.