Bron Foto: KPS-RMS

Vanochtend omstreeks 10.07 uur heeft het politiebureau Santo Boma een melding ontvangen van mogelijk menselijke resten die in een goot langs de Tasmanweg zijn aangetroffen.

Bij aankomst op de locatie bevestigde de politie de aanwezigheid van wat vermoedelijk menselijke resten zijn. De vondst omvat een schedel, twee beenderen die naar alle waarschijnlijkheid van het dijbeen afkomstig zijn, en een deel van de onderkaak. Naast deze resten werden ook een groene korte broek en een boxershort aangetroffen in de nabijheid.

De autoriteiten hebben onmiddellijk gereageerd op de ontdekking en de nodige instanties zijn ingeschakeld om de zaak verder te onderzoeken. De identiteit van de overledene en de omstandigheden rondom deze vondst zullen nader worden onderzocht door de bevoegde autoriteiten.

Dit incident werpt veel vragen op en heeft de aandacht van zowel de politie als de gemeenschap getrokken. Er zullen verdere forensische onderzoeken worden uitgevoerd om meer duidelijkheid te krijgen over deze intrigerende vondst aan de Tasmanweg. De autoriteiten roepen het publiek op om eventuele informatie te delen die kan bijdragen aan het onderzoek.