Op de ochtend van maandag 13 november 2023 heeft de politie in Albina een verdachte, met de initialen Z.E., aangehouden wegens diefstal van bevroren kip uit een lokale winkel. De arrestatie vond plaats nadat er een melding was binnengekomen bij de politie.

Na het ontvangen van de melding arriveerde de politie ter plaatse en verrichtte een grondig onderzoek. Tijdens het doorzoeken van de tas van de verdachte werd een gestolen bevroren kip aangetroffen. De verdachte werd onmiddellijk aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verdere afhandeling, waar hij zou worden voorgeleid aan een Hulpofficier van Justitie.

Bij het politiebureau werd de tas van de verdachte nader onderzocht. Tot verrassing van de autoriteiten werd naast de gestolen kip ook een aanzienlijke hoeveelheid crack en marihuana aangetroffen. Deze vondst resulteerde in extra aanklachten tegen de verdachte.

Na het voltooien van het onderzoek en de voorgeleiding aan de Hulpofficier van Justitie, heeft de verdachte, Z.E., overlegd met een lid van het Openbaar Ministerie.