Op donderdag 16 november 2023 heeft de politie de verdachte O.A. aangehouden op verdenking van diverse ernstige delicten, waaronder poging tot moord, poging tot doodslag, zware mishandeling met voorbedachte rade, zware mishandeling en mishandeling. Deze aanklachten zijn gericht tegen de security guards E.F. en W.R., die werkzaam zijn bij Scorpion Bar te Meerzorg.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de verdachte eerder op de avond door het beveiligingspersoneel uit de bar was gezet, vanwege zijn verontrustende staat als gevolg van alcohol- of drugsgebruik. Niettemin keerde de verdachte later gewapend met een dolkmes terug naar de locatie en bracht daarmee ernstige verwondingen toe aan de twee security guards.

De lokale autoriteiten werden onmiddellijk gealarmeerd, en de politie arriveerde snel ter plaatse. De verdachte is in hechtenis genomen en overgebracht naar het politiebureau.