In de vroege ochtend van zondag 19 november 2023 kwam de 73-jarige C.B. om het leven tijdens een verwoestende woningbrand in de Parijsstraat in Munder. De politie van Munder reageerde op een melding omstreeks 00.41 uur, waarbij een hoogbouwwoning, deels opgetrokken uit hout en beton, volledig in vlammen opging.

Het slachtoffer verbleef in de bovenwoning, die met alle persoonlijke bezittingen door de brand werd verwoest. De tragedie markeert niet alleen het verlies van een leven maar ook de fysieke ondergang van een huis dat door de vlammenzee werd verteerd. De lokale autoriteiten zijn intensief bezig met het onderzoek naar de oorzaak van de brand, maar op dit moment is het nog niet duidelijk hoe het vuur is ontstaan. Ook blijft de vraag of de woning verzekerd was onbeantwoord. Het elektriciteitsnet van de EBS voorzag de woning van stroom. Het onderzoek naar deze tragedie is nog gaande.