Op zondag 26 november 2023 brachten Oemar Wagid Hosain en de opkomende artiest Shivam Rajaram uit Nederland, samen met “The Music Boss” Raymond Ramnarine, Rakesh Yankaran, en Devanand Gattoo uit Trinidad en Tobago, evenals Randy Reckless uit Guyana, een beleefdheidsbezoek aan president Chadrikapersad Santokhi. In het presidentieel paleis gaven de artiesten, vergezeld door familie en bandleden, een kort optreden voor de president. Het staatshoofd verwelkomde de artiesten officieel en toonde zich zeer verheugd over hun bezoek.

President Santokhi beschouwde het als een grote eer om de artiesten te ontvangen en benadrukte het belang van de multinationale samenstelling van de groep, met vertegenwoordiging uit Nederland, Trinidad en Tobago, en Guyana. Hij benadrukte dat dit de kracht van culturele diversiteit en samenwerking tussen naties illustreert, wat niet alleen samenwerking, maar ook een gevoel van eenheid bevordert. Het staatshoofd was oprecht ingenomen met het bezoek van de artiesten en hun delegatie. De zangers bedankten de president hartelijk voor de uitnodiging en waardeerden het ten zeerste om aanwezig te mogen zijn in het presidentieel paleis. Na een optreden in het André Kamperveen Stadion gisteren, kijken ze uit naar hun optreden vanavond. Ze uitten hun enthousiasme om in de toekomst terug te keren voor meer optredens in Suriname.