Bij een aanrijding tussen drie voertuigen op zaterdag 2 december 2023 op de kruising van de Franchepane- en Bechaniestraat is J.S. (51), een mede-inzittende, ter plaatse overleden. De politie van het bureau Uitvlugt kreeg omstreeks 22.28 uur de melding van het fatale ongeval en zware materiële schade op genoemde locatie. Bij aankomst troffen wetsdienaren J.S. bekneld en niet aanspreekbaar aan in een van de voertuigen.

Uit voorlopig onderzoek blijkt dat autobestuurster J.F. (52) met drie inzittenden over de Franchepanestraat reed, komende vanuit de Zonnebloemstraat richting de Brokopondolaan. Tegelijkertijd reed de 28-jarige S.N. in tegenovergestelde richting. J.F. maakte ter hoogte van pand no.72 een rechtse bocht naar de inrit van een supermarkt zonder voorrang te verlenen aan het doorgaand verkeer, wat resulteerde in de aanrijding met S.N. De controle over haar voertuig verliezend, botste J.F. tegen een geparkeerd voertuig waarin de bestuurder D.P. (41) zat.

J.S., die op de achterbank zat, liep zware letsels op en raakte bekneld. De brandweer haalde het slachtoffer, dat geen tekenen van leven vertoonde, uit het voertuig. Een arts stelde officieel de dood vast. De drie bestuurders hadden geldige Surinaamse rijbewijzen, verkeerden niet onder invloed en de materiële schade aan de voertuigen is aanzienlijk. Het rijbewijs van J.F. is hangende het onderzoek ingevorderd, en op last van het Openbaar Ministerie is het lichaam van J.S. in beslag genomen voor obductie.