Op maandag 4 november 2023 was er een verkeersincident op de Frederikshoopweg, waarbij een politieagent betrokken was. De veroorzaker van de aanrijding reed na het incident door. De agent zette een achtervolging in en slaagde erin de doorrijder aan te houden. Vanwege verdacht gedrag van de 42-jarige verdachte (T.M) voerde de agent een procedurele voertuigcontrole uit, waarbij een vuurwapen met scherpe patronen werd ontdekt. De verdachte kon de herkomst van het wapen niet verklaren en bleek ook niet in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs. Met assistentie van het politiebureau Santodorp werd de verdachte overgebracht naar het politiebureau. In het belang van het onderzoek zijn zowel het voertuig als het vuurwapen in beslag genomen. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.