Vanmorgen om ongeveer 10:35 uur meldde CC aan het politiebureau Kwatta een beroving bij een Chinese winkel aan de Derde Rijweg. De surveillancedienst en het genoemde politiebureau onderzochten de opgegeven locatie. De winkelier van de Chinese winkel verklaarde ter plaatse dat een leverancier was beroofd van zijn mobiele telefoon en een geldbedrag van SRD 50.000,-. De daders vluchtten in een zwarte Toyota Auris.

Hoewel de leverancier niet direct werd gevonden, meldde hij zich kort daarna op het politiebureau om aangifte te doen. Na een grondig onderzoek door RBT Midden werden vier verdachten (B.M., B.S., L.S. en S.G.) gearresteerd. Eén van hen is ook gezocht in verband met een ander strafbaar feit in Lelydorp. De gestolen mobiele telefoon werd teruggevonden, maar het geldbedrag niet. Het betreffende voertuig is in beslag genomen voor strafvordering.

B.M. en B.S. zijn in hechtenis genomen, terwijl de overige verdachten na verhoor zijn vrijgelaten.