Op donderdag 8 februari 2024 liep een confrontatie tussen een huurder en verhuurder uit op ernstige verwondingen, nadat de huurder negen maanden achterstallige huur had. De verhuurder besloot de woning van de huurder te bezoeken om het verschuldigde bedrag te innen. Bij aankomst ontstond er een verhitte discussie tussen de verhuurder en de partner van de huurder, die op dat moment thuis was. De situatie escaleerde toen de huurder zich bewapende met een houwer, waarbij de verhuurder ernstig gewond raakte aan zijn rug en voorhoofd. De verhuurder slaagde er echter in om de houwer af te pakken en verwondde vervolgens zowel de huurder als diens partner.

Alle betrokkenen werden onder politiebegeleiding naar de Spoedeisende Hulp gebracht voor medische behandeling. Na medische zorg werden ze overgebracht naar het politiebureau, waar de 30-jarige huurder Mohamed P., de 54-jarige verhuurder Savitri P., en haar 54-jarige vriend Jerry G. werden voorgeleid aan een hulpofficier van justitie.

Na verhoor zijn de verdachten, in overleg met het Openbaar Ministerie, heengezonden. De zaak wordt verder onderzocht.