Vandaag heeft Zijne Excellentie Ch. Santhoki, president van de republiek Suriname, de aftrap gegeven voor de jaarlijkse Commissaris Kabalebo Copa. Dit prestigieuze voetbaltoernooi, gehouden tijdens de paasperiode in Kabalebo, belooft opnieuw een spannend spektakel te worden.

De aftrap werd voorafgegaan door inspirerende toespraken van prominente figuren, waaronder de hoofdbasja van het dorp Washabo, Districtscommissaris Josta Lewis en President Santhoki zelf. President Santhoki heeft ook de hoofdprijzen gesponsord, bestaande uit een prachtige trofee en een aanzienlijk geldbedrag van SRD 50.000,-.

Dit jaar nemen maar liefst 11 teams deel aan het toernooi, waaronder ook drie damesteams. De deelnemende teams komen uit verschillende dorpen en beloven een levendige en competitieve sfeer te creëren.

De Commissaris Kabalebo Copa staat niet alleen bekend om zijn spannende wedstrijden, maar ook om de gemeenschapszin en viering van sportiviteit die het evenement met zich meebrengt. Met de steun van President Santhoki en de deelname van lokale teams uit verschillende dorpen, belooft dit jaar een bijzonder gedenkwaardige editie te worden.