Op woensdag 27 maart 2024 deed de 27-jarige A.F. melding van een gewelddadige diefstal bij de politie van Latour, op de kruising van de Ramgoelamweg en de Tonkistraat. Tijdens de beroving werden haar zwarte tas met daarin 1500 euro, een grijze Samsung-telefoon, een ID-kaart en een paspoort gestolen. Volgens A.F. stopte een witte auto abrupt voor haar terwijl ze kwak aan het kopen was. Een man stapte uit en bedreigde haar met een gespannen vuurwapen, waarbij hij vroeg: “pe a wroko de”? Toen ze om verduidelijking vroeg, rukte hij de tas weg en vluchtte in het gereedstaande voertuig, dat met hoge snelheid vertrok. De politie heeft E.L., de vriendin van de verdachte, gearresteerd, terwijl de dader, bekend als R, nog voortvluchtig is. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten voor verder onderzoek.