Op zaterdag 30 maart 2024 heeft de politie van het bureau Geyersvlijt een verdachte van inbraak, R.V. (27), aangehouden op de Zirkoonstraat. Na een melding van een poging tot inbraak bij een cellshop aan de Zirkoonstraat, deden de politieagenten onderzoek en ontdekten dat de daders via het dak probeerden in te breken. Hoewel enkele verdachten op de vlucht sloegen, werd R.V. gearresteerd. Een rugtas met inbrekersgereedschap werd ook gevonden en in beslag genomen in de buurt. Verder onderzoek onthulde dat twee gemaskerde mannen op zondag 24 maart 2024 ook via het dak hadden ingebroken in een andere cellshop aan de Mangolaan.

De buit was onder andere 200 mobiele telefoons en andere goederen. De benadeelde, N., deed aangifte bij de politie, en op de bewakingsbeelden van die inbraak werd een verdachte met een tatoeage gezien die overeenkwam met die van R.V. Bovendien herkende N. de rugtas met inbrekersgereedschap als die van zijn werknemer, R.V. Tijdens een huiszoeking bij R.V. werd een tablet gevonden die N. als de zijne herkende. R.V. werd samen met de inbeslaggenomen goederen naar het politiebureau gebracht voor verhoor. Na overleg met het Openbaar Ministerie is R.V. in voorlopige hechtenis genomen voor verder onderzoek. De politie werkt aan de aanhouding van de andere verdachten die nog voortvluchtig zijn.