Foto: KPS

Gisteren heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een bromfietser op de kruising van de Tawajarie- en Poerwodadiweg, waarbij de bromfietser ernstig gewond raakte.

Volgens getuigen reed de bromfietser kort voor het ongeval over de Poerwodadiweg richting De Craneweg, terwijl de bestuurder van de personenauto over de Tawajarieweg reed in de richting van de Poerwodadiweg. Bij het naderen van de kruising gaf de bestuurder van de personenauto geen voorrang aan het verkeer op de Poerwodadiweg, waar de bromfietser zich bevond, en sloeg rechtsaf de Poerwodadiweg op, met een botsing tot gevolg.

De bromfietser liep hierbij ernstige verwondingen op en moest met spoed per ambulance van Surcad naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Het onderzoek naar het ongeval is nog gaande.