Op 28 maart 2024, rond 11.20 uur, ontving Bureau Flora een melding over een man met een schotwond in de Lamtorostraat.
Ter plaatse troffen de politie het slachtoffer R.R. aan, met een schotwond in zijn rechter onderbeen. Hij beweerde te zijn neergeschoten door een persoon genaamd B.F. met een revolver. Na grondig onderzoek door de politie werd de verdachte B.F. naakt aangetroffen in een kippenren, naast het perceel waar het incident plaatsvond.

Op het terrein van de verdachte werd een revolver, een dubbelloops jachtgeweer met ingekorte loop en enkele patronen gevonden. Het slachtoffer R.R. werd medisch behandeld en vervolgens naar huis gestuurd. Bij de confrontatie ontkende verdachte B.F. de beschuldigingen. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd hij in hechtenis genomen. De zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo voor verdere onderzoek.