Op uitnodiging van Lions Club Parwani woonde president Chandrikapersad Santokhi op 31 maart 2024 het Ramadanproject van de organisatie bij in het district Nickerie. Enkele honderden mensen werden voorzien van voedselpakketten en levensbenodigdheden, terwijl ook sociale instanties werden ondersteund. Soebhas Loetawan, de lokale president van Lions Club Parwani, benadrukte in zijn toespraak dat dit project een jaarlijks terugkerend evenement is, waarbij vorig jaar de focus lag op Commewijne en dit jaar op Nickerie.

President Santokhi prees het initiatief van de Lions Club en benadrukte het belang van vrede, harmonie en onderlinge saamhorigheid in Suriname, vooral tijdens periodes van religieuze vieringen zoals Holi Phagwa, de Ramadan en Pasen. Hij onderstreepte het belang van respect en het delen van gebeden voor de gemeenschap tijdens de Ramadan. De activiteiten van Lions Club Parwani, gericht op sociale projecten in het hele land, omvatten ook dit jaarlijks terugkerende project, waarbij de president enkele voedselpakketten persoonlijk overhandigde.