Bij een verkeersongeval op zaterdag 15 juni 2024 op de weg naar Djaikreek, ter hoogte van kilometer 27, is de truckbestuurder N. ter plaatse overleden.

De politie van het bureau Atjoni ontving die dag een melding van een dodelijk verkeersongeval op deze locatie en ging ter plaatse voor onderzoek. Daar troffen de agenten het slachtoffer N. aan in de cabine van een vrachtwagen beladen met houtblokken. Uit het voorlopige onderzoek bleek dat het slachtoffer kort voor het ongeval vertrok vanaf de houtlading op de genoemde weg en richting de Gaama Abagoweg reed. Bij een bocht naar links, waar een afdaling is, verloor hij vermoedelijk de controle over het voertuig. De truck belandde aan de rechterkant van de weg en kwam in een langs de weg stromende beek terecht. Een arts stelde officieel het overlijden van het slachtoffer vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van N. voorlopig in beslag genomen voor verder onderzoek door de verkeersunit van Regio Midden.