Op zondagochtend 7 juli 2024 zijn drie tieners op een adres aan de Samiranweg aangevallen door Braziliaanse bijen.

De politie van het bureau Santo Boma kreeg die ochtend een melding van het incident. Bij aankomst troffen ze twee jongeren aan: D.N., wiens gezicht zwaar was gestoken door bijen, en G.N., die over zijn hele lichaam gestoken was. Volgens de bewoner ter plaatse bevond zich nog een derde persoon in het bos, ook gestoken door de bijen. Vanwege de aanhoudende aanval konden de politieagenten hem niet naderen. De brandweer werd ingeschakeld voor hulp, en zij hebben het derde slachtoffer, U.A., veilig naar de straat gebracht. Vervolgens zijn alle drie de slachtoffers op eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht voor medische behandeling.

De toestand van het derde slachtoffer, dat het zwaarst getroffen is, is op dit moment nog onbekend.