Op dinsdag 2 juli 2024 heeft de 62-jarige winkelier S.N., die in de buurt van de Bakkieweg woont, zichzelf in de problemen gebracht bij het politiebureau Latour. Hij wordt ervan beschuldigd een klant te hebben mishandeld na een ruzie over een bedorven ei, waarbij het slachtoffer een gebroken tand opliep. Uit het voorlopige politieonderzoek blijkt dat A.M., de klant, twee eieren had gekocht die hij later thuis als bedorven constateerde. Hij stuurde zijn zus naar de winkel om de eieren terug te brengen of om restitutie te vragen, maar de winkelier weigerde en joeg haar weg. Toen A.M. samen met zijn zus terugkeerde naar de winkel, escaleerde de situatie met een confrontatie waarbij A.M. een pompoen meenam uit de winkel. De winkelier achtervolgde hem en bracht hem een aantal trappen toe, wat resulteerde in de gebroken tand. De politie van bureau Latour arriveerde ter plaatse en arresteerde de winkelier, S.N., die na overleg met het Openbaar Ministerie in hechtenis werd genomen.