Het lichaam van de 52-jarige ondernemer A.A., die op maandag 24 juni 2024 als vermist was opgegeven bij het politiebureau Lelydorp, is op dinsdag 2 juli 2024 opgegraven op aanwijzing van de afdelingen Kapitale Delicten en Forensische Opsporing. Dit gebeurde na ontvangen informatie, op een locatie aan de Rijsdijkweg.

Uit het eerste onderzoek van de politie blijkt dat het slachtoffer, op woensdag 29 mei 2024, in zijn woning aan de Kamisastraat te Lelydorp in het district Wanica op brute wijze werd beroofd en vermoord door zijn voormalige werknemer S.M. (21), samen met R.J. (26), H.S. (18) en de 17-jarige G.T. Na de misdaad werd het lichaam van het slachtoffer in zijn voertuig geplaatst en begraven op een locatie aan de Rijsdijkweg.

S.M., ook bekend als “Shar” of “Dogla”, werd op zondag 30 juni 2024 gearresteerd in de buurt van de Banijvogelsstraat te Para, na technisch onderzoek en getuigenverklaringen. Op maandag 1 juli 2024 werd R.J. gearresteerd in de omgeving van de John Albert Gravesweg te Para, waarbij 151 gram hasj en 3 patronen in beslag werden genomen van hem en zijn voertuig, dat onbeheerd aan de Groenhartweg werd aangetroffen.

Op aanwijzing van S.M. werd het lichaam van A.A. op dinsdag 2 juli 2024 opgegraven door de afdelingen Kapitale Delicten en Forensische Opsporing voor obductie, waaruit bleek dat het slachtoffer door misdrijf om het leven was gebracht. Op vrijdagavond 5 juli 2024 werd H.S., bijgenaamd “DRIP”, gearresteerd in de omgeving van de Rijsdijkweg te Para, gevolgd door de arrestatie van de 17-jarige verdachte G.T. op zaterdag 6 juli 2024 in de buurt van de Banijvogelsstraat te Para, na verdere informatie.

Alle vier verdachten zijn voorgeleid en in verzekering gesteld in afwachting van verdere acties door de politie. Vanwege zijn jeugdige leeftijd is G.T. opgesloten in het jeugdcellenhuis verbonden aan het Doorgangshuis “Opa Doeli”.