De afgelopen maandag werd er gecontinueerd met de open paren sessies te DSB. Er deden liefst veertien paren enthousiast hieraan mee en het geheel had een zeer vlot verloop. Er werden in totaal 18 boards gespeeld over 6 ronden volgens de Howell-loop.

Verder werd er op de Bridgemate gescoord aan de zeven wedstrijdtafels. Voor aanvang werden er mededelingen gedaan door het bestuur over de geplande beginners bridgecursus om die in een ieders netwerk, organisatie en vriendenkring te promoten en dat er flyers beschikbaar waren en eventueel ook brieven gestuurd kunnen worden. Verder was er nog gelegenheid voor registratie voor de aanstaande 1 mei bridgedrive te Mamba – Republiek. De betaling hiervoor dient uiterlijk deze week te geschieden. Waded Sonneveld-Elias en Jane Harkisoen wisten deze druk bezochte speelsessie te winnen met een wedstrijdscore van 65,6% en 118 punten.

De tweede plaats met een score van 59,4% en 107 punten was voor Ratan Kalka en Jagdies Harpal. De derde plaats met een score van 58,3% en 105 punten was voor het koppel Anand Poeran / Steven Haverkamp. De vierde plaats was voor Pieter Sonneveld en Piem Reiziger met 55% en 99 punten. De top vijf werd afgesloten door Jawala Sital en Armand Karg met een score van 52,8% en 95 punten.

SBB Bridge Beginnerscursus 2018
De Bond zal na enige tijd weer een bridgecursus voor beginners organiseren, welke start op woensdag 23 mei a.s. Deze cursus zal 12 weken zal duren, waarbij er steeds op de woensdags les gevolgd zal worden van de trainer van 19.00 – 21.00 uur en wordt gehouden in de achterkantine van de DSB. De kosten zijn SRD 100 (inclusief dictaat, lesmateriaal en begeleiding). Inschrijving hiertoe is mogelijk bij het secretariaat te Beyrouth Bazaar en het bestuur. Zie flyer voor meer informatie en Jaarkalender SBB 2018 beneden voor de verdere activiteiten van de Bond voor dit jaar.

Surinaamse Bridge Bond

Bron: SMEsport.