De ploeg uit Commewijne en kampioen van het laatstgehouden SVB (Surinaamse Voetbal Bond) Lidbonden toernooi, Bintang Lair, heeft zaterdag bij de start van de SVB Tweede Divisie competitie een makkelijke overwinning geboekt op Real Moengotapoe.

In het Andre Kamperveen stadion werd de eindstand al in de eerste helft beslist: 3-1. Gary Sordjo, Melvin Valies en Fabian van Dijck scoorden voor Bintang Lair. Aan de zijde van Real Moengotapoe was Eugene Apanta middels een strafschop trefzeker. Germaine van Dijck en Fabian Toemere van Bintang Lair kregen van arbiter J. Wachter de rode kaart.

Wedstrijdschema: Deva Boys vs. Tahiti op zondag 28 oktober in het Dr.Ir.F.Essed stadion om 16.30u, Happy Boys vs. Slee Jr op zondag 28 oktober in het A.Kamperveen stadion om 16.30u, Jong Aurora vs. Kamel Dewaker op zaterdag 03 november te NGVB om 16.30u, Flamingo vs. Flora op zaterdag 03 november te LSB om 16.30u. Het team van Junior is vrij.