De Surinaamse Bridge Bond vervolgde op 3 juni jl. zijn open parensessies. Er werd een open parensessie gehouden met 6 koppels, waarbij er gespeeld werd over 5 ronden van steeds 4 boards. Vanwege het evental was er geen rustpaar en geen rusttafel.

Op de eerste plaats wisten deze week wederom te eindigen Jamila Idu en Remie Wiratma met een score van 52 punten en 65%. Op de tweede plaats eindigden Harry Hermelijn en Armand Karg met een score van 44 punten en 55%. Op de derde plaats eindigden Margo Illes-Deekman en Edwin Gumbs met 39 punten en 48,8%. De vierde plaats was voor Herta Tjin-A-Kwie-Lieuw Fat en Sandra Clenem met 37 punten en 46,3%. De top vijf werd afgesloten door Lucien Samson en Glenn Town met 35 punten en 43,8%.

Remie Wiratma & Jamila Idu winnen wederom d.d. 10-6-2019
De Surinaamse Bridge Bond vervolgde op 10 juni jl. zijn open parensessies. Er werd een open parensessie gehouden met zeven koppels, waarbij er gespeeld werd over 6 ronden van steeds 3 boards. Vanwege het onevental was er een rustpaar en een rusttafel.

Op de eerste plaats wisten deze week wederom te eindigen Jamila Idu en Remie Wiratma met een score van 50,4 punten en 70%. Dit was hun derde winst op rij gedurende 3 weken. Op de tweede plaats eindigden Ann Meyer en Jane Harkisoen met een score van 40,8 punten en 56,7%.

Op de derde plaats eindigden het bridge echtpaar dat na een lange vakantie terug was in Suriname, Kasim Karnadi en Rosita Karnadi-Stolk met 38 punten en 52,8%. De vierde plaats was voor Herta Tjin-A-Kwie-Lieuw Fat en Sandra Clenem met 37,2 punten en 51,7%. De top vijf werd afgesloten door Rinia Lieuw A Soe en Edwin Gumbs met 24 punten en 33,3%.

Surinaamse Bridge Bond

Bron: SMEsport