De nationale senioren selectie zal op donderdag 05 september a.s. uitkomen tegen Dominica (uitwedstrijd) en op zondag 08 augustus tegen Nicaragua in het A.Kamperveen stadion. St. Vincent maakt ook deel uit van deze poule van Divisie B.

Het volledig wedstrijdschema van Suriname ziet er alsvolgt uit. De wedstrijden van Natio in het kader van CNL: 05 september Dominica – Suriname, 08 september Suriname – Nicaragua. 11 oktober Suriname – St.Vincent, 14 oktober St.Vincent – Suriname. 15 november Suriname – Dominica, 18 november Nicaragua – Suriname.

De volgende spelers maken deel uit van de delegatie die op 03 september naar Dominica vertrekt: Claidel Kohinor Keeper Robinhood, Obrendo Huiswoud Keeper Inter Moengotapoe, Cherwin Doorson Keeper West United, Miquel Darson Verdediger Inter Moengotapoe, Ronaldo Kemble Verdediger Transvaal, Ervin Tjon A Loi Verdediger West United, Anduelo Amoeferie Verdediger Inter Moengotapoe, Ivanildo Misidjan Verdediger Leo Victor, Albert Nibte Verdediger Leo Victor, Zerguinho Deira Verdediger Transvaal, Serginio Eduard Middenvelder Inter Moengotapoe, Roscello Vlijter Middenvelder Telstar (Ned), Brian Elshot Middenvelder Leo Victor, Abraham Graves Middenvelder Robinhood, Isiah Helstone Middenvelder Robinhood, Jeame Naana Middenvelder Leo Victor, Ivenzo Comvalius Aanvaller Trencin (Slowakije), Dimitrie Apai Aanvaller, Renzo Akrosie Aanvaller SNL, Donnegy Fer Aanvaller, Gleofilio Vlijter Aanvaller, Gilberto Cronie Aanvaller Leo victor, Cerezo Haabo Aanvaller Inter Moengotapoe, Okino Wens Aanvaller Inter Moengotapoe, Rivaldo Doorson Aanvaller Transvaal.

De officials: Dean Gorre Hoofdtrainer, Eugene Verwey Assistent Trainer, Stephan Burke Keeperstrainer, Dewkumar Mangali Keeperstrainer, Neil Sakimin Team Manager, Mario Renfrum Materiaalman, Previen Mankoe Arts, John Gambier Verzorger, Roy Samuel Delegatie leider.

Suriname heeft 5 wedstrijden tegen Dominica gespeeld en heeft nooit van dit land verloren.

14.10.69 Dominica – Suriname 1-3 (Vriendschappelijk)
16.10.69 Dominica – Suriname 1-9 (Vriendschappelijk)
09.08.08 Suriname – Dominica 3-1 (Guyana Digicel Cup)
14.11.10 Suriname – Dominica 5-0 (Antigua Digicel Cup)
06.09.18 Dominica – Suriname 0-0 (Guadeloupe CNL)

Nicaragua
Suriname heeft 2 wedstrijden tegen Nicaragua gespeeld en heeft beide verloren.
07.06.15 Nicaragua – Suriname 1-0 (WK Kwalificatie)
16.06.15 Suriname – Nicaragua 1-3 (WK Kwalificatie)

Surinaamse Voetbal Bond