Op donderdag 27 oktober heeft de medewerkers van de afdeling Narcotica Brigade op twee afzonderlijke adressen, na verkregen en uitgewerkte informatie, invallen gedaan.

Op een adres te Rensproject is de 31-jarige Anthony L. aangehouden. Bij fouillering is op hem aangetroffen 1 blok hasj van 17 gram, een hoeveelheid marihuana van 18,4gram, 3 wikkels crack cocaïne van 1,4 gram en 6 zip lock zakjes met marihuana.

De 28-jarige Andre S. is op een adres te Munder aangehouden. In zijn woning is gevonden 6 wikkels hasj, van 2,2 gram, 1 blokje hasj van 52 gram, een losse hoeveelheid marihuana van 5 gram, 12 stuks XTC-tabletten, een hoeveelheid mbma in een zip lock zakje van 1,1 gram , 2 fijn wegers en verpakkingsmateriaal. Mbma is poedervormige stof, waarmee XTC tabletten worden gemaakt.

De drugs en andere zaken zijn in beslag genomen. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau ter voorgeleiding. Na afstemming met een lid van het Openbaar ministerie zijn de drugsverkopers in verzekering gesteld.