Man steekt zijn vrouw om relatieproblemen

1155

Een man heeft op dinsdag 15 september in het ressort Flora, zijn 49 jarige partner, Mildred S. enkele steekverwondingen toegebracht. Dit gebeurde na een woordenwisseling. Het slachtoffer ging na de woordenwisseling uit huis om naar de winkel te gaan. De verdachte Marciano, P., 54 jaar ging haar achterna. Toen de vrouw uit de winkel kwam zag zij haar partner met in zijn hand een scherp voorwerp. Zij rende gelijk weer naar binnen. Marciano P., ging haar achterna en bracht haar enkele steekverwondingen toe.

De verdachte werd door omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie van Flora. Het scherp voorwerp waarmee het slachtoffer is gestoken is aangetroffen en in beslag genomen.Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Mildred is na medische behandeling heengezonden en voor verdere behandeling doorverwezen naar de plastische chirurgie. Marciano is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De zaak is in onderzoek bij de politie van Flora.