UPDATE: 1 Dode en 15 gewonden bij verkeersongeval te Commewijne

818
UPDATE Op woensdag 16 september raakte een bus met 16 medewerkers van een bewakingsbedrijf betrokken bij een verkeersongeval op de Oost-West verbinding in het district Commewijne.

De bestuurder die met de schrik vrij kwam, verklaarde tegenover de politie dat hij ter hoogte van plantage Lasai een truck inhaalde en doordat het hard regende had hij geen zicht op de weg. Tijdens de inhaal manoeuvre kon hij niet meer afremmen omdat hij de drempel laat opmerkte. De bus ging over de kop en kwam vervolgens tegen een mast aan die in tweeën brak. Van de 16 inzittenden liet Andre Jubitana het leven ter plaatse.

Vier van de slachtoffers zijn opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis. Eén van de slachtoffers verkeert momenteel in kritieke toestand. De overige elf inzittenden konden na behandeling naar huis.

De chauffeur is na te zijn gehoord heengezonden. Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van Richelieu.

Autobestuurders: Let op uw rijgedrag. Zo bespaart u niet alleen uw leven maar ook dat van uw medepassagiers. dat meldt de Public Relations van KPS.