Young Boyz sluit vakantie af met Vacation Car Audio Battle & Show Off

1656

Na 2 succesvolle Car audio Battle shows te hebben georganiseerd, werd er op zaterdag 19 september voor de 3e maal en tevens end of the vacation event een Vacation Car Audio Battle & Show Off georganiseerd door Young Boyz. Dit evenement werd met ondersteuning van Big-D Worstwaren georganiseerd op het Kampongbaroe voetbalveld te Saramacca. De groep “Young Boyz” is van plan om van het jaar het event wederom te organiseren. “Het hoeft geen sound battle te zijn, maar iets dat te maken heeft met car audio” zei een lid van de organisatie.

De car audio liefhebbers konden meedoen aan de categorieën: 6.5″ Deur klasse, 8″ Deur klasse, 1 Rek 8′ Extreem en een Friendly Openbak Battle.

Bij de Friendly Openbak Battle had Jonathan Tundra tegen SDR Car Center Tundra moeten opnemen. En de openbak Tundra winnaar is Jonathan Tundra geworden.
Daarna kwam Jonathan Tundra tegen Carretinha Youngboyz, waarbij Carretinha Youngboyz als winnaar uit de bus komt.

Young Boyz is een groep bestaande uit 15 man o.l.v Jonathan Artist m.b.a Jonkie. Het is begonnen als een groep vrienden die van muziek houden. De groep bestaat sinds 2010 en sindsdien begonnen ze met het deelnemen van Car Audio Battles onder een andere naam t.w: Team Twister, Team Ocled, Team Midnight en Young Boyz, waarvan zij voor de zoveelste keer als winnaar uit de bus komt.

Na een periode is de groep overgestapt naar het maken van muziek op een trailer (trekwagen) met live dj voor de fun. Zij werden ook tijdens de verkiezing en voor enkele feestjes ingehuurd voor het spelen.

De groep wilt de muzieksport een andere wending geven, volgens de team speelt bijna iedereen muziek binnensauto (gesloten bak), zij willen juist “openbak” meer promoten, want volgens hun is dit gedurende de jaren gaan doodbloeden. Dit is hen aardig gelukt bij de afgelopen 3 shows die zij hebben georganiseerd.
Ook mag erbij vermeld worden dat bij de 3 afgelopen shows de car audio deelnemers samen met de DJ middels een radio link de afterparty completeert.

Bekijk de sfeerbeelden hier.

De uitslagen van de Vacation Car Audio Battle & Show Off te Kampong Baroe ziet er als volg uit:

Fiets Klasse
1. StreetTuning
6.5′ Deur Klasse
1. Midnight Fit
2. StreetTuning
3. Distortion
8′ Deur Klasse

1. Midnight Fit
2. Midnight Vitz
3. Anoniem
1 Rek 8′ Extreem
1. Midnight 592
2. Sound Logic
3. Child’s Play
12048541_503220626508921_1072447870_n
12019140_503220653175585_1236003008_o