Verkeersongeval met dodelijke afloop in Saramacca

904

In het district Saramacca is de 54-jarige Radjinderkoemar Ramadhin de 38ste verkeersdode.
Hij was betrokken geweest bij een verkeersongeval aan de Bintangorstraat op donderdag 8 oktober.

Uit het politioneel onderzoek moet de 54-jarige Radjinderkoemar Ramadhin met een hoge snelheid hebben gereden in de zandweg waarbij hij de controle over de besturing van het voertuig moet hebben verloren en belande in een goot langs de weg.

Ten tijde van het ongeval was het slachtoffer met een twee jarige peuter in de auto. De peuter is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De brandweer moest er aan te pas komen om het slachtoffer te bevrijden.

De politie van Saramacca kreeg op donderdag 8 oktober melding dat er een verkeersongeval heeft plaatsgevonden aan de Bintangorstraat. Ter plaatse trof de politie een personenauto in de goot langs de weg aan.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk afgestaan aan de familie.

Ramadhin was werkzaam bij het commissariaat van Saramacca, Afdeling Civiel Technische Dienst als veldarbeider.