Man mishandeld vrouw meermalen

850

Na melding via de Centrale Meldkamer op 20 oktober toefde de politie van Livorno naar het adres.
Aangekomen op de plaats delict gaf Donna C. aan door haar echtgenoot Bryan P. te zijn mishandeld.

Zij incasseerde vuistslagen over haar gehele lichaam. Mishandelingen is bij haar meer regel dan uitzondering bij echtelijke ruzie. Na de misdaad reed de verdachte weg. Een buurjongen kon erger voorkonen.

En op het moment dat de politie aankwam, arriveerde haar echtgenoot ook. Hij werd gelijk aangehouden en overgebracht naar het station. Na behandeling bij de SEH van het Academisch Ziekenhuis is mishandelde echtgenote verwezen naar een orthopeed.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de mishandelende echtgenoot Bryan in verzekering gesrteld.