Man en vrouw opgesloten na mishandeling ex-vriendin

1268

Op dinsdag 3 november heeft de politie van Kwatta het echtpaar S. in verzekering gesteld nadat zij een ex-vriendin van de man hebben mishandeld. Ander half jaar verliet de man zijn getrouwde vrouw en nam zijn intrek bij een vriendin. Deze vriendin bracht een einde aan de relatie toen zij door die man werd mishandeld. Zij deed aangifte van mishandeling tegen de man.

Meneer S. ging terug naar zijn gehuwde vrouw en werd met open armen ontvangen.

Op dinsdag 3 november was het echtpaar S. naar het adres van de ex-vriendin om de lijfskleren van meneer S. op te halen. Bij het naderen van het huis merkte meneer S. dat zijn ex-vriendin met een ander man stond te praten. Hij werd boos en ging te keer met zijn ex-vriendin. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee.

De gehuwde vrouw bemoeide zich met de zaak. Het echtpaar S. viel de ex-vriendin aan. Aangezien andere mensen in de buurt zich zijn gaan bemoeien met de zaak, ontstond er een chaotische situatie.

De politie werd ingeschakeld en deed het adres aan voor onderzoek.

De politie was genoodzaakt het echtpaar aan te houden. Angela K. werd ook als verdachte van de mishandeling in beeld gebracht en aangehouden. Het echtpaar S. en Angela K. zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.