Romano Meriba

Romano Meriba die ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij de beroving van een ondernemer aan de Twee Kinderenweg is voorgeleid bij officier van justitie, Duncan Nanhoe.

Volgens officier Nanhoe wordt de inverzekeringstelling van Meriba met dertig dagen verlengd, maar de rechtercommisaris moet nog een besluit nemen over de rechtmatigheid ervan. Ook de inverzekeringstelling van Errol S., Steven B., Antony Ch. is met dertig dagen verlengd. De inverzekeringstelling van Armand J. is onrechtmatig verklaard. Hij is dus in vrijheid gesteld. Hij was woonachtig met één van de verdachten, maar hij wist niets af van de beroving. De overige verdachten Gerald A. en Rohitas S. blijven aangehouden.

De verdachten in het ziekenhuis zijn ook voorgeleid. Er is nog steeds een beperking van vrije verkeer tussen de verdachten en hun raadsman, om bewijsvetroebeling te voorkomen.

Na de beroving van maandag 9 november 2015 heeft de politie de verdachten klemgereden aan de Bonistraat. Er is toen een vuurgevecht geweest tussen de politie en de vijf verdachten, waarbij twee zijn omgekomen. De drie verdachten werden in verzekering gesteld, waarna de andere verdachten werden opgespoord.