Mishandeling werkgever

1146

Stefano, W. werd door de politie van kwatta op donderdag 19 november aangehouden vanwege mishandeling.
In de maand september mishandelde hij zijn werkgever. De werkgever deed aangifte tegen zijn werknemer.

De werknemer en werkgever kregen in de maand september een woordenwisseling over een werk dat gedaan moest worden. Stefano greep naar een moker en gooide die op zijn werkgever. De werkgever kwam te vallen. Stefano begon de werkgever te slaan en te trappen. Na zijn daad verliet hij de plek. Dat wees het voorlopige onderzoek uit.

De werkgever werd voor medische behandeling verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De verdachte werd opgespoord en op donderdag 19 november aangehouden. Na te zijn voorgeleid is Stefano na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.