Cleon P. die zich op maandag 16 november had opgegeven als te zijn de bestuurder van het voertuig van de aanrijding op de kruising Coesewijne- en Mr. Jaggernath Lachmonstraat, blijkt na onderzoek van de politie niet de werkelijke autobestuurder te zijn.

Bij de aanrijding kwam de 26-jarige Nigel Roeplal om het leven. Een ooggetuige die de aanrijding van dichtbij had meegemaakt, verklaarde bij de politie dat Cleon niet de bestuurder was. Aan de hand van deze verklaring werd de pseudo bestuurder wederom aan de tand gevoeld. De veroorzaker was na de dodelijke aanrijding doorgereden. Hij was samen met zijn vrouw en is niet in het bezit van een rijbewijs. Hij stuurde zijn schoonbroer, Cleon P. kort na het verkeersongeluk naar de plaats delict, omdat die wel een rijbewijs heeft. De man dacht dat zijn zwager niet aangehouden zal worden, omdat die een rijbewijs heeft en zich binnenvier uur had aangemeld.

Cleon kwam terug op zijn verklaring en heeft toegegeven dat hij niet de bestuurder van het voertuig was ten tijde van de aanrijding. Mendes A. werd toen in beeld gebracht en meldde zich op maandag 23 november bij de politie van het ressort Flora aan en is gebleken dat hij niet in het bezit is van een rijbewijs.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Cleon P. is inmiddels in vrijheid gesteld.