19-jarige lijk aangetroffen in goot

5396

Op donderdag 26 november is er een lijk aangetroffen in een goot aan de Vredelustweg 1. Het ontzielde lichaam van een meisje werd door een voorbijganger aangetroffen. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat het gaat om de 19-jarige Sharon Cairo.

Door de familie was er eerder op de dag aangifte van vermissing gedaan. De familie heeft aan de politie verklaard dat Sharon op 25 november van huis was vertrokken om naar het stadscentrum te gaan.
Toen de familie merkte dat zij tot volgende ochtend niet naar huis was gekeerd, deden zij aangifte van vermissing. Familieleden die zich naar de plek des onheils begaven, herkende haar als te zijn de vermiste

Aangezien er sporen van misdrijf aan het lijk zijn aangetroffen, is de zaak overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten voor verdere onderzoek. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.