23-jarige dame gestoken

1757

In de vroege ochtend van donderdag 26 november vond er een vechtpartij te Flamboyantpark aan de Lalarookhweg. Bij aankomst van de politie trofen ze het slachtoffer Astaria W. (23) aan.

Het slachtoffer verklaart dat ze door een dame Altagracia T. en een heer Revelino, I. (22) is gestoken met een scherpvoorwerp. Het motief is vooralsnog niet bekend. De verdachten zijn kort daarna in de directe omgeving aangehouden door de politie.

Het slachtoffer is met de start van een rog (sparimakka) gestoken. Dat hebben de verdachten verklaard. Vermoedelijk is het voorwerp blijven vast zitten in het lichaam van het slachtoffer. Per ontboden ambulance werd zij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp, waar operatief ingrijpen noodzakelijk was.

Het slachtoffer is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Revelino en Altagracia in verzekering gesteld.