Dief steelt 12 paar nieuwe sportschoenen

750

Tijdens surveillance van de politie in het ressort Uitvlugt op donderdag 3 december, is de 47-jarige Radjinderpersad B. alias “Djin” aangehouden met in zijn bezit ongeveer 12 paar nieuwe sportschoenen.

Tegen 03.00 uur in de ochtend liep “Djin” over de LangaTabikistraat met in zijn hand twee zakken.
De wetsdienaren die de zaak verdacht vonden, stopten bij de man en stelden een onderzoek in. “Djin legde verschillende verklaringen af over de herkomst van de sportschoenen. Ook gaf hij valse woonadressen door aan de agenten. Tenslotte gaf hij aan dat hij de sportschoenen voor een tante moest posten naar Nederland.

De verdachte is aangehouden en met de sportschoenen overgebracht naar het politiebureau. De politie vermoed dat de verdachte ergens heeft ingebroken en de sportschoenen heeft weggenomen.

De benadeelde wordt gevraagd zich aan te melden op het politiebureau Uitvlugt.